In 6 weken Energieker & Slank

Doe jij met ons mee?
En ga slank de zomer in!
Wil je graag uitproberen hoe het is om 6 weken geen gluten, geraffineerde suikers, gist en koemelk te eten, maar weet je niet hoe? Doe met ons mee en verlies binnen 6 weken overtollige kilo's met het koolhydraatbeperkte online programma.
Je kunt direct starten!
Herken jij dit?

Trek in zoet
Je hebt de hele dag trek in zoetigheid en hebt last van dipjes. Na de lunch zou je het liefst een dutje doen. Je bent snel prikkelbaar, kunt je moeilijk concentreren en raakt snel geïrriteerd.
Chocolade mousse

Moe
Je ligt te piekeren en komt moeizaam in slaap. Je staat moe op. Je spieren zijn stijf en je hebt koffie nodig om wakker te worden. Je batterij is leeg.
Zalm met stamppot

Te zwaar
Je beweegt en eet gezond, maar valt niet af. Je bent zwaarder dan ooit terwijl je niet overmatig eet. Sport is niet jouw ding. Je weet dat bewegen goed voor je is, maar je wordt al moe van de gedachte.
Chocolade ijs

Te veel informatie
Op internet zie je door de bomen het bos niet meer. Je wilt wel gezonder leven, maar hoe? Je dwaalt af en weet niet waar je de juiste kennis vandaan moet halen.
Brood
Bovenstaand een greep uit onze lekkerste gezonde recepten.
Dit programma is de sleutel naar een slank lichaam en meer energie!
Stel je eens voor dat je....
 • gewicht verliest terwijl je meer eet
 • geen trekgevoel meer hebt
 • energieker wordt
 • geen spierpijn meer hebt
 • vermoeidheid overgaat
 • nooit meer op dieet hoeft
 • darmgezondheid verbetert
 • sneller in slaap valt
 • een gezond gewicht bereikt
 • geen buikpijn meer hebt
Eet jezelf in 6 weken Energieker en Slank
Wie jou dit belooft?
Mijn naam is Natalie Rocha (1976). Ik ben afgestudeerd in de orthomoleculaire voedingsleer met orthomoleculaire darmtherapie als specialisatie.
We kunnen niet zonder voeding en toch weten we er heel weinig over.
Voeding is onze brandstof die onze gezondheid bepaalt.
Jaren had ik last van vage gezondheidsklachten. Zo was ik het hele jaar door verkouden en waren er tijden dat ik een doos paracetamol per maand slikte. Ik sportte fanatiek en dacht dat het normaal was om iedere dag spierpijn te hebben. Ik trainde 6 jaar lang, 6 dagen per week in de sportschool en deed er alles aan om 'schoon' te eten. Geen pakjes en zakjes maar zoveel mogelijk zelfgemaakt. Het vreemde was dat ik ondanks mijn gezonde leefpatroon iedere avond na het eten een halve doos bonbons leeg at. Mijn klachten werden erger. Ik was futloos, moe, depressief, prikkelbaar en zat niet lekker in mijn vel. Mijn lichaam wilde niet meer, ik was op.

Ik paste de theorie op mezelf toe en wist niet wat ik meemaakte!
Dit ga je leren...
Je leert 6 weken lang, op een zelf gekozen tijdstip, hoe je kan afvallen zonder hiervoor op dieet te zijn. Je wordt slanker en je lichaam zal zich op natuurlijke manier herstellen waardoor je meer energie krijgt.
Tips en trucs, nooit eerder was het zo makkelijk om een gezonde maaltijd op tafel te zetten!
Wat weet je na het volgen van dit online programma?
✓ waarom je alleen maar gewicht verliest als je darmen gezond zijn
✓ hoe je slanke recepten samenstelt
✓ hoe je afvalt zelfs als je taart als ontbijt eet
✓ welke voeding het best is voor meer energie
✓ waarom je bepaalde producten beter kan vermijden
✓ waarom beweging en ontspanning zo belangrijk zijn
✓ hoe de spijsvertering werkt en deze kunt optimaliseren
✓ welke voeding en processen jouw energieniveau bepalen
✓ welke gezondheidsklachten kunnen ontstaan bij een onvolledige spijsvertering
✓ hoe je zelf glutenvrij gezond gebak maakt
✓ dat je makkelijk zonder brood, suiker en koemelk kunt
✓ welke gezonde alternatieven je kunt toepassen
✓ hoe belangrijk je darmgezondheid is voor jouw welbevinden
✓ hoe je de juiste mindset creëert om dit gezonde voedingspatroon voort te zetten
✓ hoe je zonder dieet op jouw ideale gewicht komt
✓ hoe je productiever wordt en je doelen bereikt
"Als je door het volgen van diëten nooit langdurig resultaat hebt ervaren, dan is dit een goede investering en cadeau voor jezelf waar je de rest van je leven profijt van zult hebben."
Online zelfhulp programma
Normaal €197,-
€97,-
Zelfzorgprogramma, start direct en werk aan je gezondheid
Wat zit er in het pakket?
 • Je ontvangt 6 weken online advies van een professionele voedings- en ervaringsdeskundige waarmee je stap voor stap jouw gezondheid verbetert en gewicht verliest.
 • Je eet 6 weken koolhydraatbeperkt en vetrijk dat voor resultaat zorgt waardoor je (darm)gezondheid zich herstelt en op natuurlijke manier gewicht verliest.
 • Een gezondheidsdagboek waarin je jouw voortgang kunt bijhouden inclusief diverse checklisten.
 • 42 dagmenu's met kindvriendelijke recepten waarmee je 6 weken vooruit kunt (en dus niets zelf hoeft te bedenken), inclusief boodschappenlijsten!
 • **BONUS** Onbeperkt toegang tot de informatie
"Het valt mij op dat er veel vet gebruikt wordt (kokosmelk, roomboter, kokosvet) om in te braden. Ik ben gewend veel minder te gebruiken maar volg wel het recept aangezien het ongetwijfeld allemaal in verhouding is. Het voordeel is dat je een verzadigd gevoel hebt en niet snel trek. Ik heb trouwens zelden trek sinds ik aan het voedingsplan ben begonnen. Ik ben zelfs ook al in 2 weken, 2 kilo afgevallen!".
ElizabethKLM - grondstewardess
“Na het eten van een maaltijd had ik altijd last van een ‘plofbuik’. Het leek wel alsof ik zwanger was. Ik begreep er niets van want ik at altijd heel gezond. Iedere dag at ik wel een gezonde salade of rauwe groenten. Sinds het volgen van dit programma heb ik geleerd dat ik met simpele tips mijn voeding aan kan passen waardoor ik nu geen last meer heb van een opgeblazen gevoel. Ik voel me zoveel beter”
Joan
3 kilo lichter - We zijn erg positief over de variatie en de smaak die aan de gerechten zit, echt top! "De smoothies, soepen, het brood.....Ik voel me echt gezonder, mijn klachten zijn inmiddels bijna geheel verdwenen. Ik ben echt heel erg blij!
CarolienAdministratief medewerkster
“Veel lof over hoe je het allemaal doet. Ik heb al een aantal lekkere recepten van je klaargemaakt en zelfs mijn man vindt ze lekker en die is van de aardappels, groente, vlees, pasta en sausjes.”
Petra
"Ik weet niet of je mijn mailtje hebt gelezen. Al de boodschappen. Vandaag zoete aardappelsalade gemaakt en gegeten en vanmorgen ei met groente van gisteren. Vanmorgen was even wennen maar de salade, die wel tijd kostte om het klaar te maken was echt ongelooflijk lekker. Dat geeft de burger moed!! Nu naar de pompoensoep."
Simone

Veel gestelde vragen

De grondstoffen die je voor de recepten nodig hebt zijn te vinden in een normale supermarkt, toko of Turkse winkel. Tegenwoordig verkopen steeds meer supermarkten biologische producten en eet je voornamelijk groenten, fruit, noten en zaden.
De recepten in het voedings herstelplan zijn op basis van 2 personen. Je kan dus heel makkelijk de recepten halveren. Omdat de recepten voornamelijk uit veel groenten en een klein stukje vlees of vis bestaan zijn de recepten betaalbaar. Je zal merken dat je in het begin je voorraadkast opnieuw gaat indelen, dit kan in het begin meer kosten met zich meebrengen. Omdat je de cursus op je eigen tempo volgt kan je voor jezelf bepalen wat je aanschaft. Ik geef je genoeg alternatieven waarmee je de grondstoffen op een goedkope manier kan vervangen. Je zult merken dat je in het begin meer uitgeeft aan eten maar dat je op langere termijn minder uitgeeft omdat je veel producten niet meer aanschaft en je bewuster wordt wat je eet.
Ja, hoor. Na inschrijving ontvang je direct een e-mail met uitleg. Je maakt zelf je inloggegevens aan en bepaalt zelf wanneer je met het programma begint.
Wat lief van je!
Ja, dat kan. Na betaling kun je de voornaam, achternaam en het e-mailadres invullen van de persoon aan wie jij het programma cadeau wilt geven. Hij of zij ontvangt de link naar het programma dan automatisch per e-mail. Tip: geef de desbetreffende persoon een seintje, anders verdwijnt de e-mail misschien in de spambox.
Je houdt onbeperkt toegang tot jouw online leeromgeving en hebt dus alle tijd om het materiaal in je op te nemen. Af en toe plaats ik een update met daarin de laatste wetenschappelijke inzichten. Je ontvangt hierover dan een mail. Zo zal het programma actueel en waardevol blijven.
Nee, hoor, het werkt heel simpel:
◦ Je bestelt het programma via de Ja, ik doe mee-button.
◦ Je vult je naw-gegevens in, e-mailadres, eventuele kortingscode en je maakt een wachtwoord aan.
◦ Je ontvangt na enkele minuten in je mailbox de link naar het online programma.
◦ Je ontvangt iedere week een mail waarin je toegang krijgt tot een nieuw weekmenu.

Mocht je vragen hebben over hoe iets werkt, dan kun je deze altijd stellen via info@lebonbonfranc.com.
Absoluut! Waarschijnlijk zit je al op de goede weg, maar is het je nog steeds niet gelukt om het vol te houden. In 6 weken geef ik je inzichten, kennis, handvatten en inspiratie waardoor jij de puntjes op de i kunt zetten. Ik leg je op een eenvoudige manier uit waardoor de dingen die je nu toepast niet (optimaal) werken. Na deze 6 weken sta je anders in het leven en ben je echt op weg geholpen om jouw ideale gewicht te bereiken!
Jazeker! Ik ben ook geen meesterkok en wil je daarom laten zien dat het heel gemakkelijk is. De recepten zijn zo gemaakt dat ze in een druk leven passen. Je leert je tijd anders indelen waardoor het jou lukt om deze recepten te maken. In de besloten Facebookgroep kunnen we tips en ervaringen delen. Je staat er dus niet alleen voor.
Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep waar je gelijkgestemden ontmoet die net als jij gewicht willen verliezen en aan hun gezondheid willen werken. In deze groep kan je vragen stellen en behaalde successen delen. Na het volgen van het online programma ben je in staat om zelf je gezonde maaltijden samen te stellen en weet je hoe je jouw ideale gewicht kan behouden.
Na je aanmelding ontvang je na enkele minuten per e-mail de verdere instructies voor het programma. Heb je niet direct tijd? Geen probleem! Je hoeft NIET meteen aan het programma te beginnen. Bewaar gewoon de mailtjes die je wekelijks ontvangt en begin wanneer je wilt. Je houdt voor altijd toegang tot het materiaal en kunt het dus op ieder gewenst moment teruglezen of terugkijken.
Deel deze pagina!
Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn na het volgen van de
Leef Gezond Academie.

Mijn missie is om vrouwen te laten zien dat je door meer te eten en zonder dieet je ideale gewicht kan bereiken.

"Ik vind het zo zonde als ik om mij heen vrouwen spreek die hun hele leven aan de lijn zijn, calorieën of punten tellen, er zoveel energie in steken, zichzelf alles ontzeggen waardoor ze niet meer genieten en het ze nog steeds niet gelukt is om hun ideale gewicht te bereiken. Het is heel herkenbaar, ik was zelf namelijk ook zo. Maar blijf jezelf niet kwellen, je wordt pas slank als je eet!"

Ken jij een vriendin die eeuwig op dieet is en die nog steeds haar ideale gewicht niet bereikt heeft. Deel dan dit bericht, zodat ook zij de beste versie van zichzelf kan worden.

❤️

- xxx- Natalie

De Leef Gezond Academie is een onderdeel van Le Bonbon Franc. KvKnr.: 57366543 | Btwnr.: NL.1749.72.234.B.02 | Vestigingsadres: Dorpsstraat 88a, 2361 BK in WARMOND