Over de Leef Gezond Academie

We zijn wat we eten maar wat neemt ons lichaam op?
Deze website moest er wel komen. Ik heb zelf mijn ideale gewicht bereikt zonder hiervoor op dieet te zijn en ik bruis inmiddels van de energie. Dit was vroeger heel anders. Nadat ik zelf vage gezondheidsklachten had die zich uiten in extreme spierpijn, buikpijn, hoofdpijn, migraine, depressie, lusteloosheid, vermoeidheid, overgewicht en darmklachten ben ikzelf op onderzoek gegaan en kwam er gaande weg achter dat de juiste voeding je gezondheid kan verbeteren en ervoor kan zorgen dat je gemakkelijk gewicht verliest.

Naast het runnen van de online webshop 'Le Bonbon Franc' kreeg ik steeds vaker de vraag: "hoe het kon dat ik zo slank bleef" ondanks het eten van 'gezond' gebak.

Deze adviezen wil ik graag met je delen en heb hiervoor een online programma ontwikkeld.

In dit online programma laat ik je zien hoe in in 6 weken zonder trekgevoel gewicht kan verliezen en laat ik je ervaren hoe het is om geen gluten- koemelk- gist en geraffineerde suikers te eten.

Het programma 'Eet jezelf in 6 weken Energieker & Slank' leert je om te koken vanaf de basis. Hierdoor kan je gemakkelijk een voedzame maaltijd op tafel te zetten op basis van de orthomoleculaire voedingstheorieën. Als je de achtergrond beter leert kennen wat 'slechte' voeding met je doet, kan je dit beter laten staan. Je krijgt meer plezier in het maken van het ontbijt, tussendoortje, lunch, diner en toetje die allen bestaan uit de 3 basis bouwstoffen, koolhydraten, eiwitten en vetten. Ik geef je handvatten waardoor je zelf inspiratie kan opdoen en je een eigen smaak kan ontwikkelen. En laat je zien dat je met minder zout, zonder het gebruik van geraffineerde suikers, gluten, koemelk en zetmeel heerlijk gezond kan eten, mèt smaak.

Dit programma draagt bij aan meer kennis op het gebied van gezonde voeding die een positieve bijdrage levert aan je gezondheid en gewicht. Waardoor je zelf betere keuzes kan maken.

Dit programma is GEEN oplossing voor een ongeneeslijke ziekte maar het kan wel problemen wegnemen waar je al enige tijd mee rondloopt.

Ik hoop dat je door het volgen van dit programma je lichaam beter leert kennen zodat je signalen sneller kan herkennen.

Geniet van het leven, van het koken, eten, in het bijzonder met andere mensen. Dit zorgt voor bewustwording en ontspanning.

Ik ben me ervan bewust dat het onmogelijk is om alle aspecten die met gezondheid, voeding en mindset te maken hebben in dit programma onder te brengen. Het is basiskennis die je op weg helpt en je altijd al had moeten weten.

Het is mijn missie om met mijn opgedane kennis en ervaring jou te helpen jouw streefgewicht te bereiken. Ieder lichaam reageert weer anders, luister goed naar wat je lichaam jou verteld, we blijven individuen, samen werken aan een betere gezondheid.